Tarte Amazonian Clay 12-hour Blush

En av de saker i sminkväg jag var mest nyfiken på när jag var i USA var märket Tarte som jag hört mycket om på youtube och då speciellt deras rouger. Tog mig en titt och ville egentligen köpa hem de flesta av dem, men lyckades tillslut få ner dem till två. 
Köpte ett (beskrivning från Spehora.coms hemsida) dämpat jordgobbsrött rouge med namet Natural Beauty och ett nudefärgat med namnet Exposed
Naural Beauty till vänster på alla bilder och Exposed till höger. 
 
Både ytterförpackningen och själva produkten är oerhört vackra! 
 
Dessa kommer jag säkerligen få mycket användning av, synd bara att de inte går att få tag i i Sverige, men Ebay finns ju alltid. Jag köpte mina när jag var i New York, de kostade $26/st.

Glossybox Januari 2013

Nytt år! Jag har både hunnit ta examen, varit i New York och börjat jobba så jag har redan hunnit med en del, därav frånvaro på bloggen. Tänkte i alla fall börja med att visa vad jag fick i Januaris Glossybox.
 
♥ Olivia By CCS - ECO Makeup Remover Wipes
♥ Percey & Reed - No-Fuss Fabulousness Dry Conditioner
♥ Burt's Bees - Lemon Butter Cuticle Cream
♥ Elite Models - Intensity Eye Pencil "Secret Grey 02" 
♥ Illamasqua - Cream Pigment "Bedaub" 
Illamasqua skuggan var i en härlig mintgrön färg.
Swatch Illamasqua skuggan och Elite Moedels pennan, den är svart med lite glitter i.
 
Eftersom boxen kom ut medans jag var i USA så visste jag redan vad den skulle kunna tänkas innehålla och jag vart superglad när jag fått denna box eftersom jag tyckte att detta var den som jag helst ville ha, hade inte velat ha tandkräm som vissa andra fick. Speciellt Illamasqua skuggan var en fullträff, kul med en skugga i lite färg!

RSS 2.0