Origins Drink Up Intensive Overnight mask

Tips i vintermörkret!
I sommras när jag var på semester i Danmark passade jag på att köpa med mig en del produkter från Origins, då fick bland annat denna återfuktade ansiktsmask följa med hem. Och oj va bra den är att ha nu när det är kallt, för min annars kombinerade hy åt det mer feta hållet är ganska torr. 
 
Det är en ansiktsmask som man ska applicera på ny rengjord hy innan man går och lägger sig och låta verka under natten och när man vaknar känns hyn väldigt återfuktad!! Den kostade runt 200 danska kronor i Danmark men jag har sett att Åhlens (länk) har den för 280:- och det är den helt klart värd tycker jag! 
 
Den gröna tuben innehåller 100ml och jag är inte ens halvvägs och jag har använt den flera gånger! Själva masken är vit men lite svagt gulfärgad och det roligaste av allt är att den luktar apelsin (min sambo känner på en gång att jag har haft på denna) och jag tycker den luktar jättegott (och sambon också)!
 
Enligt produkten ska denna användas två gånger i veckan, men att den kan använda flera gånger om man vill och jag har nog använt den ca 2 gånger i veckan, ibland fler och ibland färre. 
 
Så har du problem med torr vinter hy så kan denna hjälpa dig!
 

Dragon's Egg ♥

Lyxade till det med ett bad idag, var för snål för att använda någon av mina nya från julkollektionen så det fick bli en gammal favorit, Dragon's Egg.
En vit badbomb som har rosa, gula och orangea bitar som sticker fram. 
Bitarna som sticker fram flyter sen omkring som små gelé saker. 
Ett lushbad känns alltid lika lyxigt!
 

Nytt från ♥ Lush

Lite ny badlyx införskafat från Lush. Golden Wonder och Father Christmas från deras julkollektion. Mmm Melting Marshmallow Moment, badolja från deras "permanenta" saker. 
 
Alla tre luktar helt underbart (men vad, det tänker jag inte ens försöka mig på att beskriva, googla!). Golden Wonder köpte jag även förra året och det är en av mina all time favoriter från lush! De andra två har ja inte provat förut och det ska bli intressant!

Lovesick

Försökte mig på vingad eyeliner idag, gick så där men övning ska ju ge färdighet så jag ger inte upp!
Jag har använt:
 
Bas:
Lumene Beauty Base Matifying Primer ♥
Make Up Forever Mat Velvet+ ♥ #25
Collection 2000 lasting Perfection Concealer ♥ Fair
Rimmel London Stay Matte Powder ♥ Transparent
 
Kinder:
NYX Blush ♥ Taupe
Make Up Store Blush ♥ Complex
Wet ´n Wild Mega Glo Illuminating Powder ♥ Catwalk Pink
 
Ögonbryn:
Wet n' Wild Ultimate Brow Kit ♥ Ash Brown (vaxet)
MAC eyeshadow ♥ Charcoal Brown
 
Ögon:
Urban Decey Eyeshadow Primer Potion ♥ Original
Rimmel London Stay Matte Powder ♥ Transparent
Urban Decey 24/7 Waterproof Liquid Eyeliner ♥ Perversion
Make Up Store Eyepencil ♥ Black Matt
Clinique Bottom Lash Mascara ♥ Black
Benefit They Are Real Mascara ♥ Svart
 
Läppar:
Revlon Just Bitten Kissable Balm Stain ♥ Lovesick
 

Rimmel London ♥ Kate Moss Lipstick Kiss of Life

Klickade hem ett Rimmel läppstift från Kate Moss kollektion från Asos förra veckan, det fanns bara två färger kvar då och detta var det jag valde. 
Jag tycker att det är otroligt fint och det känns väldigt mjukt och lent att ha på läpparna. Det har även en doft av svartvinbär (tror jag att det är, är inte säker). Stiftet kostade runt 60:- Nu har Asos fått in flera färger igen och de har just nu sänkt priset till 46:- så passa på! 

Top Shop ♥ Blue Monday

Mitt absoluta favoritlack som jag köpte på Topshop i Köpenhamn i sommras men sen inte hittat. Lyckades återfinna det förra veckan och är superglad för att det inte var borta på riktigt!

Tävling Bright Prize hos Killer Colours

Var inne på Violas blogg i helgen och såg att hon hade en tävling där hon tävlar ut ögonskuggor. Nu kom jag och tänka på det och fick för mig att fixa en sminkning och tävla med för det ena priset, "Bright". Såhär blev resultatet:
 
 
Bright men ändå enklet att bära upp. 
 
Jag har använt:
 
Bas:
MUA Primer
Revlon Colorstay Foundation (Combination/Oily) ♥ 150 Buff
Collection 2000 lasting perfection concealer ♥ Fair
Everyday Minerals jojoba base ♥ Alabaster
 
Kinder:
NYX Blush ♥ Taupe
 
Ögonbryn:
Wet n' Wild Ultimate Brow Kit ♥ Ash Brown
 
Ögon:
E.L.F Mineral Eyeshadow Primer
Inglot Eyeshadow ♥ 44 och 414
Sleek Bad Girl Palette ♥ Innocence och Noir
NYX Jumbo Eyepencil ♥ Black Bean
Clinique Bottom Lash Mascara ♥ Black
Benefit They Are Real Mascara ♥ Svart
 
Läppar:
E.L.F Lipstick ♥ Seductive
 

Nails Inc ♥ Flammable

Nya lacket jag fick i min glossybox, riktigt fint! (Ursäkta den hemska appliceringen!). 

Glossybox Oktober

Mycket jag vill göra, men timmarna på dygnet räcker inte rikigt till. Men går sista teminen på universitetet så bloggen får tyvärr komma i andra hand. Men vill fortfarande lägga upp alla glossyboxar så här kommer månadens som jag hämtade ut i dag.
 
 
Månadens tema var The Beauty Of A Geisha.
♥ Love & Toast - Shower Gel "Persimmon Plum" (Fullstor)
♥ Beautybird - Luxurious Exfoliating Soap Bar (Fullstor)
♥ Nails Inc. - Nail Polish "Flammable"
♥ Lenson Adore - Linser "Hazel" (Fullstor)
♥ Brilliant Smile - WhiteningEVO Mouthrinse
♥ Extra produkt, Gesiha - Dark
 
Har lite delade känslor angånende denna box. Nagellacket var en jättefin höstig färg (vilket jag har tänk att jag behöver) så det ä jag super nöjd med. Linser ver jag inte, visst de va bruna så det ska bli skoj att prova (eftersom jag har blåa) men det är mest för bloggaren i mig tänker "då kan jag prova att göra looker för blåa och bruna ögon" annars är de inte till särskild nytta eftersom jag har glasögon (ska jag ha linser i ska det vara styrka i!). Tandgrejen känns lite dum att skicka ut flera månader efter tandkrämen (de står att den funkar bäst om man använder tandkrämen till, tandkrämen tog slut efter ca 1 månad, dyrt!). Skrubbtvålen, nja, jag är inte särskilt förtjust i hårda handtvålar. Kroppstvålen kommer väl till pass då min andra tar slut när som helst, men annars är det nog den 3dje- 4de jag fått på ett år från glossybox. Choklad är alltid gott! Men man kan inte älska varje box, så väntar med spänning på nästa!. 
 
Tillägg linser: Tydligen hade de gått och byta till linser med styrka i, men jag var så ivrig och bröt förpackningen så detta kan inte jag göra. Men tips till er andra!

RSS 2.0