L'Oréal Nude Magique BB Cream

I Måndags när jag shoppade fick ju denna BB Cream från L'Oréal följa med hem. Köpte den på H&M där de hade extrapris och den kostade 119:- (på Kicks.se finns den för 159:-)
 
Denna produkt ska hjälpa till och ge en illusion av perfekt bar hud och den skall anpassa sig efter den som bär dens hudton. 
Produkten kommer i tubform och innehåller 30ml. Den har även SPF 12.
Själva öppningen(?) är väldigt "spetsig" och det gör det är väldigt lätt att få ut rätt mängd. 
Den kommer ut vit ur tuben och innehåller mörka kapslar. 
Men den blandas ut väldigt fint på huden och ger ett fint "Glow".
 
Såhär blev resultatet:
Med ett lager ger den en lätt täckning på mig. Jag har röda partier i ansiktet speciellt kinder och panna så jag tyckte inte riktigt detta var tillräckligt.
Men det funkade finfint att ha på två lager! Men finnar och blemmor är den väll ingen höjdartäckare av, men det är ju till det man har concealer och med den nya jag köpte i måndags funkar det finfint! Visst den ger ju glow och jag som är mer för en liten mattare look använder mig bara av puder (har ej puder på bilden).
 
När det gäller färgen så tycker jag att den anpassar sig bra efter min hud, men jag tror inte att man får vara allt för mycket ljusare än vad jag är (jag är en sån som nästan alltid får ha den ljusaste nyansen på alla foundations).
 
Men jag måste säga att jag fullkomligt älskar känslan av att ha denna på huden, det känns knappt! Så denna kommer jag säkerligen använda mig mycket av resten av sommaren, den funkar super till jobbet! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0