Juni favoriter

Trotts att min blogg är väldigt ny och jag inte har hunnit visa upp och använda allt för mycket skönhetsprodukter här så kände jag ändå att jag ville göra ett juni favoriter inlägg. Dessa är alltså de produkter jag använt mest och tyckt bäst om i junimånad.
♥ Lush Mask of Magnaminty (Inlägg)
♥ Jemma Kidd Make Up School Light As Air Liquid Foundation SPF 18 (Bär bl.a. här och här
♥ Carmex Moisturising Lip Balm
♥ Tangle Teezer (Inlägg)
♥ Bourjois Bronzing Powder
♥ L'Occitane Hand Cream (Fick i min glossybox i december)

Jemma Kidd Founddation ger en väldigt fin finsih och det känns nästan inte som om jag har någon foundation på mig. Den har SPF 18 vilket är bra när man är ute i solen, men mindre bra när man ska fota (jag blir väldigt blek när jag använder blixt). (Finns att köpa på bl.a. Beautybay och Asos).
Carmex läppbalsam är aldeles underbart! Det luktar lite mint och det stannar kvar så man behöver inte ha på nytt hela tiden.
Bourjois Bronzing puder är känt på youtube som "The Chocolate Bronzer" eftersom det ser ut som en chokladkaka. Det är ett solpuder som innehåller lite shimmer och så luktar det väldigt gott (lite chokladaktigt).
Handkräm är något som jag alltid hatat, jag har inte förstått hur folk kan använda det över huvudtaget! Kan kankse vara för att jag aldrig har haft problem med torra häder vilket gjort att jag inte behövt använda det eller för att jag helt enklet inte provat någon bra. Men L'Ooccitanes tycker jag är jättebra, vet inte om jag kommer köpa en till när denna tub är slut p.g.a. att jag har en till handkräm som jag måste göra slut på men vi får väll se.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0